Winnend filmpje DJI wedstrijd neemt je mee door de Rockies

De Canadese Rocky Mountains zijn altijd goed voor adembenemende beelden, zeker je als je opnamen maakt met een drone. Zo bewijst ook dit filmpje van de Cumbres & Toltec Scenic Railroad. Het filmpje werd door dronefabrikant DJI gekozen als winnaar van hun filmwedstrijd. De beelden werden gemaakt door een DJI Phantom quadcopter met een GoPro Hero3 Black Edition.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.