Winnend filmpje DJI wedstrijd neemt je mee door de Rockies

De Canadese Rocky Mountains zijn altijd goed voor adembenemende beelden, zeker je als je opnamen maakt met een drone. Zo bewijst ook dit filmpje van de Cumbres & Toltec Scenic Railroad. Het filmpje werd door dronefabrikant DJI gekozen als winnaar van hun filmwedstrijd. De beelden werden gemaakt door een DJI Phantom quadcopter met een GoPro Hero3 Black Edition.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier