BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Hexacopter crasht in publiek stierenrace

Een UAV die opnames maakte tijdens de Great Bull Run op het Virginia Motorsports Park heeft vijf mensen verwond nadat het gevaarte door onbekende oorzaak neerstortte in het publiek. Op amateurbeelden is te zien hoe de hexacopter op het ene moment stabiel vliegt en dan ineens uit balans raakt en op een tribune vol mensen terecht komt. Gelukkig raakte niemand zwaar gewond: de vijf slachtoffers konden ter plekke aan hun verwondingen behandeld worden. Het had ook anders kunnen aflopen: een professionele multirotor met een flinke camera weegt al gauw zo’n vier-vijf kilo en kan bij neerstorten ernstig letsel veroorzaken.

One Response

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.