Quadcopter filmt nieuwsgierige paarden na crash

Een man die de controle over zijn DJI Phantom quadcopter kwijtraakte vond het apparaat na uren zoeken terug met wel heel bijzondere beelden in de camera. Wat bleek: nadat de quadcopter uit het zicht was geraakt en kilometers verderop neerstortte bracht een groepje nieuwsgierige paarden een bezoekje aan de drone, die nog altijd aan het filmen was. Op de video is te zien hoe de paarden langzaam hun schroom overwinnen en de quadcopter dan wel een erg leuk speeltje lijken te vinden…

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.