Efteling vanuit de lucht

Heb je hoogtevrees, maar ben je toch benieuwd naar het uitzicht dat je vanaf het hoogste punt van de Python hebt? Zou je ook wel eens willen zien hoe de Pagode er vanuit de lucht uitziet? Bekijk dan dit indrukwekkende filmpje van Daan Sterk, die met zijn DJI Phantom het park invloog en beelden maakte van een aantal bekende attracties. Overigens was de Efteling not amused met het filmpje, in verband met de veiligheid. Sterk werd dan ook door de luchtvaartpolitie verhoord, maar werd uiteindelijk niet bekeurd.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.