Man laat hond uit met drone

Een luie Amerikaan heeft een wel heel innovatieve manier bedacht om zijn hond uit te laten: hij bevestigde de ketting van het beest aan zijn drone die vervolgens een voorgeprogrammeerde route door het park vliegt. Op de video is te zien hoe de viervoeter gedwee achter de quadcopter aanhobbelt. Gelukkig vliegt de hond geen soortgenoten aan, want dat had deze drone vast niet op kunnen vangen…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier