Man laat hond uit met drone

Een luie Amerikaan heeft een wel heel innovatieve manier bedacht om zijn hond uit te laten: hij bevestigde de ketting van het beest aan zijn drone die vervolgens een voorgeprogrammeerde route door het park vliegt. Op de video is te zien hoe de viervoeter gedwee achter de quadcopter aanhobbelt. Gelukkig vliegt de hond geen soortgenoten aan, want dat had deze drone vast niet op kunnen vangen…

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.