Video

Vergeet selfies: hier komt de dronie

Als er op fotografiegebied één ontwikkeling snel is gegaan de afgelopen jaren dan is het wel de opkomst van de selfie, een zelfportret gemaakt met smartphone of compactcamera. Maar met cameradrones kun je nog veel gavere selfies maken. De nieuwste trend is dan ook de ‘dronie’, een video waarbij een op het eerste gezicht normale selfie verandert in een prachtig landschapsportret. Bekijk onderstaande ‘ultieme drone selfie’ voor een voorbeeld!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier