Batavia by Drone

Op 29 oktober 1628 vertrok de Batavia op weg naar Oost-Indië. Helaas verging het VOC-schip voor de kust van Australie en slechts een klein deel van de opvarenden overleefde de scheepsramp. Bijna vier eeuwen later werd het schip herbouwd. De replica ligt momenteel bij de Bataviawerf te Lelystad. Dit filmpje toont unieke beelden van de Batavia, opgenomen met een DJI Phantom 2 vision+ cameradrone.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier