Batavia by Drone

Op 29 oktober 1628 vertrok de Batavia op weg naar Oost-Indië. Helaas verging het VOC-schip voor de kust van Australie en slechts een klein deel van de opvarenden overleefde de scheepsramp. Bijna vier eeuwen later werd het schip herbouwd. De replica ligt momenteel bij de Bataviawerf te Lelystad. Dit filmpje toont unieke beelden van de Batavia, opgenomen met een DJI Phantom 2 vision+ cameradrone.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!