Nederlandse vrouw opgeschrikt door drone in achtertuin

De Groningse Ineke van Buren keek onlangs raar op toen er ineens een drone in haar tuin landde:

Wat bleek, een pas aangeschafte DJI Phantom 2 Vision+ quadcopter was tijdens een testvlucht onbestuurbaar geworden en op eigen houtje in de tuin van Van Buren geland. Opmerkelijk genoeg maakte de cameradrone een zachte landing en was deze niet beschadigd toen de geschrokken bewoner het apparaat aantrof. Via Twitter werd de eigenaar van de drone al gauw gelokaliseerd.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier