Frans elftal door drone bespied tijdens training

Met meer dan gemiddelde interesse volgen journalisten tijdens het WK het reilen en zeilen van de verschillende teams. Het Franse elftal is tijdens haar trainingen in Sao Paulo zelfs meerdere malen bespied door een drone. Trainer Didier Deschamps heeft zijn beklag gedaan bij de FIFA: “Die dingen worden steeds vaker gebruikt. Je kunt er weinig tegen doen. FIFA gaat dit onderzoeken. Wij willen ongestoord ons werk kunnen doen.”

Drone bespiedt Frans team

(afbeelding: Evan Woodbery)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier