Frans elftal door drone bespied tijdens training

Met meer dan gemiddelde interesse volgen journalisten tijdens het WK het reilen en zeilen van de verschillende teams. Het Franse elftal is tijdens haar trainingen in Sao Paulo zelfs meerdere malen bespied door een drone. Trainer Didier Deschamps heeft zijn beklag gedaan bij de FIFA: “Die dingen worden steeds vaker gebruikt. Je kunt er weinig tegen doen. FIFA gaat dit onderzoeken. Wij willen ongestoord ons werk kunnen doen.”

Drone bespiedt Frans team

(afbeelding: Evan Woodbery)

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!