Nieuws

Vrouw valt tiener aan na strandvlucht met quadcopter

Een zeventienjarige tiener uit Connecticut is aangevallen door een vrouw omdat hij volgens haar mensen op het strand aan het filmen was met zijn drone. De tiener filmde het incident met zijn smartphone: op de beelden is te zien hoe de vrouw rake klappen uitdeelt terwijl ze de jongeman voor rotte vis uitmaakt en beschuldigt van het filmen van badgasten. Toegesnelde agenten wilde eerst de tiener in de kraag grijpen, maar na het zien van de video hielden ze de vrouw aan. De 24-jarige vrouw moet binnenkort voorkomen wegens openlijke geweldpleging.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier