BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Scheepsbrand gefilmd door quadcopter

Een Amerikaanse eigenaar van een DJI Phantom quadcopter heeft indrukwekkende videogebeelden gemaakt van een jacht waarop een grote brand was uitgebroken. Het schip lag voor onderhoud in de haven van de Californische stad Chula Vista toen er brand uitbrak. Nog geen tien minuten later liet de toegesnelde Kurt Roll – zelf een liefhebber van de watersport – zijn quadcopter opstijgen en filmde er onderstaande beelden mee. De filmer leeft mee met de eigenaar van het schip: “This is any boaters worst nightmare come true”, zegt Roll bij zijn video. Het filmpje ging de hele wereld over en is inmiddels al ruim 1,7 miljoen keer bekeken.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.