Scheepsbrand gefilmd door quadcopter

Een Amerikaanse eigenaar van een DJI Phantom quadcopter heeft indrukwekkende videogebeelden gemaakt van een jacht waarop een grote brand was uitgebroken. Het schip lag voor onderhoud in de haven van de Californische stad Chula Vista toen er brand uitbrak. Nog geen tien minuten later liet de toegesnelde Kurt Roll – zelf een liefhebber van de watersport – zijn quadcopter opstijgen en filmde er onderstaande beelden mee. De filmer leeft mee met de eigenaar van het schip: “This is any boaters worst nightmare come true”, zegt Roll bij zijn video. Het filmpje ging de hele wereld over en is inmiddels al ruim 1,7 miljoen keer bekeken.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier