‘Phantom 2 Vision+ biedt veel waar voor zijn geld’ 

Zojuist hebben we een uitgebreide review geplaatst van de Phantom 2 Vision+ quadcopter, de ‘ready to fly’ drone van het Chinese bedrijf DJI Innovations. In de review wordt de Phantom geroemd om zijn eenvoudige bediening en stabiele camerabeelden. Dat laatste komt door de zogenaamde gimbal, die de camera tijdens het vliegen stabiliseert. Handig is daarbij dat de piloot dankzij first person view precies kan zien wat de camera registreert. Als nadeel wordt het kwetsbare onderstel genoemd. Voor mensen die willen beginnen met fotograferen en filmen met een drone wordt de Vision+ bestempeld als een ‘absolute aanrader’.

[bol_product_links block_id=”bol_54f2ef2c6891d_selected-products” products=”9200000027958255″ name=”DJI Phantom 2 Vision+” sub_id=”Nieuwitem over review” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Phantom 2 Vision+ animated

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier