‘Phantom 2 Vision+ biedt veel waar voor zijn geld’ 

Zojuist hebben we een uitgebreide review geplaatst van de Phantom 2 Vision+ quadcopter, de ‘ready to fly’ drone van het Chinese bedrijf DJI Innovations. In de review wordt de Phantom geroemd om zijn eenvoudige bediening en stabiele camerabeelden. Dat laatste komt door de zogenaamde gimbal, die de camera tijdens het vliegen stabiliseert. Handig is daarbij dat de piloot dankzij first person view precies kan zien wat de camera registreert. Als nadeel wordt het kwetsbare onderstel genoemd. Voor mensen die willen beginnen met fotograferen en filmen met een drone wordt de Vision+ bestempeld als een ‘absolute aanrader’.

Phantom 2 Vision+ animated

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.