BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

‘Phantom 2 Vision+ biedt veel waar voor zijn geld’ 

Zojuist hebben we een uitgebreide review geplaatst van de Phantom 2 Vision+ quadcopter, de ‘ready to fly’ drone van het Chinese bedrijf DJI Innovations. In de review wordt de Phantom geroemd om zijn eenvoudige bediening en stabiele camerabeelden. Dat laatste komt door de zogenaamde gimbal, die de camera tijdens het vliegen stabiliseert. Handig is daarbij dat de piloot dankzij first person view precies kan zien wat de camera registreert. Als nadeel wordt het kwetsbare onderstel genoemd. Voor mensen die willen beginnen met fotograferen en filmen met een drone wordt de Vision+ bestempeld als een ‘absolute aanrader’.

Phantom 2 Vision+ animated

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.