Productnieuws

DJI Phantom drones kunnen nu ook autonoom vliegen

De Chinese dronefabrikant DJI heeft een update van de DJI Vision app beschikbaar gesteld waarmee eigenaren van een Phantom 2 Vision en Phantom 2 Vision+ hun drone autonoom kunnen laten vliegen. De ‘Ground Station’ functie laat je op een kaart van de omgeving maximaal twintig waypoints instellen, waarna de drone volledig automatisch de route aflegt. Het is wel opletten geblazen bij het inprogrammeren van een route: als er obstakels zijn en de drone niet hoog genoeg vliegt dan is dat uiteraard vragen om problemen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier