UAV filmt spookstadje nabij Fukushima

In het Japanse plaatsje Tokioma stonden de kersenbomen niet lang geleden volop in bloei, maar niemand heeft de bloesempracht kunnen aanschouwen: sinds de kernramp bij Fukushima is het naburige stadje namelijk compleet verlaten. Alle 15.800 bewoners moesten hals over kop hun huis verlaten en zijn sindsdien niet teruggekeerd. Onlangs vloog het bedrijf HEXaMEDIA met een cameradrone door het spookstadje. De UAV maakte er de volgende prachtige beelden:

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.