BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Filmmaker maakt adembenemende beelden met consumentendrone

Je hoeft niet te beschikken over camera’s van vele duizenden euro’s en een privéhelikopter om professioneel ogende videobeelden te schieten vanuit de lucht. Dat bewijst filmmaker Philip Bloom, die onlangs op vakantie was op het Thaise eiland Koh Yao Noi. Hij bracht twee DJI Phantom 2 quadcopters met zich mee, beide uitgerust met een GoPro Hero 3+. De combinatie van schitterende natuur, een paar enthousiaste jeugdige eilandbewoners en natuurlijk het professionele oog van de filmmaker leverde het volgende filmpje op.

Wil je meer weten over hoe deze film tot stand kwam? Lees dan de ‘making of‘ op de blog van Philip Bloom.

Dronefotografie (2016)

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.