Filmmaker maakt adembenemende beelden met consumentendrone

Je hoeft niet te beschikken over camera’s van vele duizenden euro’s en een privéhelikopter om professioneel ogende videobeelden te schieten vanuit de lucht. Dat bewijst filmmaker Philip Bloom, die onlangs op vakantie was op het Thaise eiland Koh Yao Noi. Hij bracht twee DJI Phantom 2 quadcopters met zich mee, beide uitgerust met een GoPro Hero 3+. De combinatie van schitterende natuur, een paar enthousiaste jeugdige eilandbewoners en natuurlijk het professionele oog van de filmmaker leverde het volgende filmpje op.

Wil je meer weten over hoe deze film tot stand kwam? Lees dan de ‘making of‘ op de blog van Philip Bloom.

Bestel de Mavic Air direct bij DJI
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools lease & rentals