BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Naakte vrouw belt politie om ‘spionerende’ drone

Het Canadese bedrijf Skyris Imaging kreeg onlangs een bezoekje van een politieagent die op onderzoek uit was gestuurd nadat een bezorgde vrouw zich door een drone bespied waande in haar appartement op de 26e verdieping. Wat bleek, de multirotor hing in de lucht om beelden te maken voor een projectontwikkelaar, maar de vrouw die net ontkleed uit de badkamer kwam dacht dat de drone haar aan het bespioneren was. Gelukkig kon het misverstand snel uit de wereld worden geholpen, waarna de directeur van het bedrijf nog even persoonlijk met de vrouw belde om zijn excuses aan te bieden.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.