Productnieuws

Al meer dan $1M opgehaald voor autonome HEXO+ quadcopter

Afgelopen nacht is het HEXO+ project op Kickstarter de magische grens van één miljoen dollar doorgegaan. De belofte van de cameradrone, die geheel autonoom bewegende personen kan filmen, spreekt bijzonder veel mensen aan: inmiddels hebben ruim 1.800 mensen hun steun toegezegd via het crowdfundplatform, en met nog 12 dagen te gaan is de kans groot dat het eindbedrag nog veel hoger uitvalt. Uiteindelijk moet de zelfstandig vliegende quadcopter april volgend jaar op de markt verschijnen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier