Zo ziet wakeboarden er vanuit de lucht uit

Drones en extreme sports vormen een gouden combinatie. Actiesporten zijn vaak leuk om naar te kijken, maar het vogelperspectief van een UAV brengt nét dat beetje meer. Zo ook bij deze video van wakeboarder Adam Fields, wiens verrichtingen werden vastgelegd door een tweetal hexacopters, voorzien van spiegelreflexcamera’s.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier