Zo ziet wakeboarden er vanuit de lucht uit

Drones en extreme sports vormen een gouden combinatie. Actiesporten zijn vaak leuk om naar te kijken, maar het vogelperspectief van een UAV brengt nét dat beetje meer. Zo ook bij deze video van wakeboarder Adam Fields, wiens verrichtingen werden vastgelegd door een tweetal hexacopters, voorzien van spiegelreflexcamera’s.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.