Dronefotografie

Dronestagram-wedstrijd levert adembenemende luchtfoto’s op

Een fotocommunity voor drone-eigenaren, zo laat Dronestagram zich het beste omschrijven. Mensen van over de hele wereld kunnen er hun luchtfoto’s uploaden en daar zitten vaak de prachtigste beelden tussen. Onlangs organiseerde de site in samenwerking met National Geograpic, GoPro, Picanova, Droneshop en Parrot een fotowedstrijd. De winnende inzendingen zijn hieronder afgebeeld: de eerste drie foto’s werden uitgekozen door een vakjury, de andere foto’s werden door het publiek geselecteerd.

 1e prijs: Capungaero

Bali Barat national park

2e prijs: Jericsaniel

Selfie in Manilla

3e prijs:  Drone-cs

Annecy

Publieksprijzen

1e prijs: Postandfly

Tamul waterval

2e prijs: Jams69

Sanary sur mer

3e prijs: IceFire

Voetbalstadium Sofia

(foto’s zijn gepubliceerd met toestemming van Dronestagram)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier