Video

Zo ziet vuurwerk er van héél dichtbij uit

Met een drone kun je filmopnamen maken die voorheen simpelweg niet mogelijk waren. Zoals deze beelden van een vuurwerkshow, waarbij een waaghals zijn Phantom 2 cameradrone letterlijk door de ontploffende vuurpijlen heen laat vliegen. Met als resultaat een zwartgeblakerde quadcopter én deze spectaculaire video.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Zo ziet vuurwerk er van héél dichtbij uit

  • Het is inderdaad heel aantrekkelijk om vuurwerk te gaan filmen met een drone, maar je moet dan in het donker vliegen op momenten dat er vaak nogal wat mensen buiten staan te kijken. Kortom , gezien de huidige regelgeving ben je helaas strafbaar als je vuurwerk gaat filmen met je drone.
    Bedenk ook dat zo’n vuurwerkpijl tegen je drone aan kan vliegen en dat zou dan weleens het einde betekenen van de drone…………

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier