Zo ziet vuurwerk er van héél dichtbij uit

Met een drone kun je filmopnamen maken die voorheen simpelweg niet mogelijk waren. Zoals deze beelden van een vuurwerkshow, waarbij een waaghals zijn Phantom 2 cameradrone letterlijk door de ontploffende vuurpijlen heen laat vliegen. Met als resultaat een zwartgeblakerde quadcopter én deze spectaculaire video.

- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.