Video

Drone als high-tech vlaggenmast

Vanavond zitten we weer en masse voor de kijkbuis, als Oranje in Brazilië het gevecht aangaat met Costa Rica. Om alvast in Braziliaanse sferen te komen moet je beslist even naar deze video kijken: te zien is hoe een quadcopter de vlag hijst van het gastland van het WK 2014 en er daarna een stukje mee rondvliegt. Dat UAVs veel toepassingsmogelijkheden hebben dat wisten we al, maar een drone als vliegende vlaggenmast hadden we nog niet gezien.

(via Gilberto)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier