Martha Stewart speelt zelf voor paparazzo met haar nieuwe quadcopter

De bekende Amerikaanse zakenvrouw en auteur Martha Stewart is gek op drones. Een paar maanden geleden vertelde ze dat ze een Parrot AR.Drone 2.0 had aangeschaft, maar inmiddels heeft ze haar zinnen gezet op de DJI Phantom 2 Vision+ quadcopter, die toch wat meer mogelijkheden heeft op fotografisch gebied en bovendien verder kan vliegen.

Op haar blog heeft Stewart een aantal foto’s gemaakt die ze met de Phantom heeft gemaakt. Ze gebruikt haar drone zoals een echte paparazzo dat zou doen: om foto’s te maken van haar riante onderkomen. Op de foto’s van haar landgoed is duidelijk te zien dat ze genoeg ruimte heeft om te vliegen zonder anderen lastig te vallen.

Boerderij van Martha Stewart

Op Twitter zegt Stewart dat drones weliswaar controversieel zijn, maar dat je er fantastische dingen mee kunt doen:

Op haar blog heeft Martha Stewart nog veel meer foto’s neergezet van haar landgoed en de omgeving.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *