BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Martha Stewart speelt zelf voor paparazzo met haar nieuwe quadcopter

De bekende Amerikaanse zakenvrouw en auteur Martha Stewart is gek op drones. Een paar maanden geleden vertelde ze dat ze een Parrot AR.Drone 2.0 had aangeschaft, maar inmiddels heeft ze haar zinnen gezet op de DJI Phantom 2 Vision+ quadcopter, die toch wat meer mogelijkheden heeft op fotografisch gebied en bovendien verder kan vliegen.

Op haar blog heeft Stewart een aantal foto’s gemaakt die ze met de Phantom heeft gemaakt. Ze gebruikt haar drone zoals een echte paparazzo dat zou doen: om foto’s te maken van haar riante onderkomen. Op de foto’s van haar landgoed is duidelijk te zien dat ze genoeg ruimte heeft om te vliegen zonder anderen lastig te vallen.

Boerderij van Martha Stewart

Op Twitter zegt Stewart dat drones weliswaar controversieel zijn, maar dat je er fantastische dingen mee kunt doen:

Op haar blog heeft Martha Stewart nog veel meer foto’s neergezet van haar landgoed en de omgeving.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.