Man vraagt vrouw ten huwelijk via drone

Stel, je hebt als hobby het vliegen met drones en je wilt je hoogzwangere vrouw ten huwelijk vragen. Wat doe je dan? Juist, je laat een trouwring bezorgen met een quadcopter, gaat door je knieën en doet een aanzoek. En zoals het een echte nerd betaamt laat je ook een videocamera meedraaien zodat de hele wereld getuige kan zijn van je aanzoek. En ze zweefden nog lang en gelukkig!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier