Man vraagt vrouw ten huwelijk via drone

Stel, je hebt als hobby het vliegen met drones en je wilt je hoogzwangere vrouw ten huwelijk vragen. Wat doe je dan? Juist, je laat een trouwring bezorgen met een quadcopter, gaat door je knieën en doet een aanzoek. En zoals het een echte nerd betaamt laat je ook een videocamera meedraaien zodat de hele wereld getuige kan zijn van je aanzoek. En ze zweefden nog lang en gelukkig!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools drone command vehicle
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.