Niagara by drone

De Niagarawatervallen behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. Het is dan ook een indrukwekkend natuurfenomeen: over een grote breedte stort er elke minuut zo’n 168,000 kubieke meter water omlaag. De meeste mensen zien de watervallen vanaf de oever of vanaf een bootje, maar dankzij een bezitter van een DJI Phantom Vision quadcopter kun je de watervallen nu ook van boven bekijken.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier