Vulkaan van dichtbij gefilmd met quadcopter

Met een drone kun je gebieden filmen waar je anders nooit bij zou kunnen komen. Dat bewijst ook deze video, waarin een DJI Phantom over de Yasur-vulkaan op het Vanuataanse eiland Tanna vliegt en van dichtbij vastlegt hoe magma en stofwolken uit verschillende kraters omhoogspuiten. Opmerkelijk genoeg overleefde de quadcopter dit bombardement van stof en stenen!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier