Nieuws

Drone legt grote brand afvalbedrijf Wilp vast

Vanmiddag woedde er een grote brand bij een afvalverwerkingsbedrijf in Wilp. Van de brand zijn beelden gemaakt met een UAV. Op het filmfragment is goed te zien dat er veel rook vrij kwam bij de brand. Volgens de brandweer bevatte de rook geen schadelijke stoffen, maar omwonenden werd geadviseerd om ‘niet in de rook te gaan staan’.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier