BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Kijkje achter de schermen bij professionele UAV-videoploeg

Luchtopnamen van sportevenementen en de omgeving waarin ze plaatsvinden worden tegenwoordig met professionele UAVs gemaakt: dat is veel goedkoper dan helikoptervluchten en bovendien kun je met een drone veel sneller werken en dichter op de actie komen.

Maar hoe gaat dat filmen met een professionele drone nu in zijn werk? Onderstaande video geeft een kijkje achter de schermen bij een UAV-videoploeg. Te zien is hoe een octocopter – voorzien van een spiegelreflexcamera – door twee operators bediend wordt: één persoon bestuurt de drone, terwijl zijn compagnon de camera bestuurt. Op die manier kan het team de prachtigste beelden filmen.

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.