Bekijk het Colosseum van bovenaf

Toeristische attracties worden nòg mooier als je ze van boven bekijkt. Zeker als het imposante historische bouwwerken zoals het Colosseum in Rome betreft. De betreffende dronepiloot is waarschijnlijk wel in overtreding, want ook in Italië is het ongetwijfeld verboden om zonder vergunning boven drukbezochte locaties te vliegen, maar het levert wel mooie beelden op van wat ooit het grootste amfitheater in het Romijnse Rijk was.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.