Video

Bekijk het Colosseum van bovenaf

Toeristische attracties worden nòg mooier als je ze van boven bekijkt. Zeker als het imposante historische bouwwerken zoals het Colosseum in Rome betreft. De betreffende dronepiloot is waarschijnlijk wel in overtreding, want ook in Italië is het ongetwijfeld verboden om zonder vergunning boven drukbezochte locaties te vliegen, maar het levert wel mooie beelden op van wat ooit het grootste amfitheater in het Romijnse Rijk was.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier