Productnieuws

DJI DropSafe moet valschade aan drone bij storing voorkomen

Een professionele UAV van het type DJI S800 of S1000 kost al gauw een paar duizend euro, om over de camera die eraan hangt nog maar niet te spreken. Toch vervelend als een dergelijke drone uit de lucht valt door een storing of een lege batterij. De DJI DropSafe moet ernstige schade voorkomen: in geval van een valpartij wordt er razendsnel een kleine parachute uitgeworpen, die ervoor moet zorgen dat de drone een zachte landing maakt. Het systeem is nog niet verkrijgbaar en de verkoopprijs is daarom nog niet bekend.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier