BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Steve Wozniak enthousiast over DJI Phantom quadcopter

Van Apple-medeoprichter Steve Wozniak is bekend dat hij een grote voorliefde heeft voor de laatste gadgets. Onlangs probeerde hij de DJI Phantom 2 Vision+ quadcopter uit, een cameradrone die voorzien is van een speciale ophanging (‘gimbal’) die bewegingen van de drone compenseert en daardoor zeer stabiele videobeelden aflevert.

Na een persoonlijke vliegles door Eric Cheng van DJI was Wozniak al snel in staat om zelf wat rondjes te vliegen. The Woz was erg enthousiast over de quadcopter: “het voelde aan alsof ik met de Apple II op het gebied van quadcopters en vliegende camera’s aan het spelen was”, zei de technologieguru na afloop van de demonstratie.

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.