Schilderen met licht

Een spiegelreflexcamera met de mogelijkheid om een lange sluitertijd in te stellen, een goed statief, een schemerig landschap én een drone voorzien van lichtjes: dat waren de ingrediënten voor dit driedimensionale ‘lichtschilderij’, gemaakt door Juhani Väihkönen.

Schilderen met licht

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.