Zo ziet het opblazen van een gebouw er nòg spectaculairder uit

Het heeft iets magisch om te kijken naar een gebouw dat met precies geplaatste explosieven opgeblazen wordt. Helemaal als dit gefilmd wordt door een drone: het hoge gezichtspunt maakt dat je nog beter kunt zien wat er gebeurt. Op onderstaande video is dan ook goed te zien hoe het Sir John Carling gebouw in Ottawa met de grond gelijk wordt gemaakt.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.