Zo ziet het opblazen van een gebouw er nòg spectaculairder uit

Het heeft iets magisch om te kijken naar een gebouw dat met precies geplaatste explosieven opgeblazen wordt. Helemaal als dit gefilmd wordt door een drone: het hoge gezichtspunt maakt dat je nog beter kunt zien wat er gebeurt. Op onderstaande video is dan ook goed te zien hoe het Sir John Carling gebouw in Ottawa met de grond gelijk wordt gemaakt.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier