Beleef Rotterdam van boven

‘Manhattan aan de Maas’, zo wordt Rotterdam ook wel genoemd. De havenstad is inderdaad bijzonder fotogeniek, zeker vanuit de lucht. In onderstaande video zie je onder andere de S.S. Rotterdam, de Erasmusbrug, de Euromast, Het Witte Huis, De Hef, De Kuip, de Willemsbrug en een aantal kubuswoningen aan je voorbij trekken. De beelden zijn gemaakt met een zelfgebouwde hexacopter, ofwel een drone met zes propellers.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Eén gedachte over “Beleef Rotterdam van boven

  • 4 augustus 2014 om 16:43
    Permalink

    Dit soort beelden zijn super mooi maar verboden binnen de huidige regels. Tenzij deze mensen een officiële vergunning en aanvraag hebben gedaan. Dan zeg ik chapeau !

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools drone command vehicle
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.