Beleef Rotterdam van boven

‘Manhattan aan de Maas’, zo wordt Rotterdam ook wel genoemd. De havenstad is inderdaad bijzonder fotogeniek, zeker vanuit de lucht. In onderstaande video zie je onder andere de S.S. Rotterdam, de Erasmusbrug, de Euromast, Het Witte Huis, De Hef, De Kuip, de Willemsbrug en een aantal kubuswoningen aan je voorbij trekken. De beelden zijn gemaakt met een zelfgebouwde hexacopter, ofwel een drone met zes propellers.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Eén gedachte over “Beleef Rotterdam van boven

  • 4 augustus 2014 om 16:43
    Permalink

    Dit soort beelden zijn super mooi maar verboden binnen de huidige regels. Tenzij deze mensen een officiële vergunning en aanvraag hebben gedaan. Dan zeg ik chapeau !

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.