Dronegebruik door paparazzi neemt toe

Als er één beroepsgroep is die meer dan gemiddeld interesse heeft in de mogelijkheden van cameradrones dan is het wel die van de paparazzi. Inmiddels worden er in de V.S. steeds vaker UAVs ingezet om kiekjes of filmpjes te maken van celebrities.

Selena Gomez had de twijfelachtige eer om als eerste door een drone vastgelegd te worden, maar inmiddels worden meer supersterren lastig gevallen. Die zijn uiteraard niet blij met de drones boven hun huizen en in hun tuinen, dus de roep om een verbod neemt toe.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.