Incident

Drone raakt bruidegom in het gezicht

Het is dé trouwtrend van dit moment: een dronie maken van het bruidspaar. Maar helaas blinken niet alle dronepiloten uit qua vliegskills. Dat wordt pijnlijk duidelijk in onderstaande video, waarin te zien is hoe een cameradrone recht op het bruidspaar afvliegt, maar niet op tijd opstijgt. Met een pijnlijke botsing met de bruidegom tot gevolg…

De bruidegom kwam er vanaf met een flinke snee in zijn wang. Achteraf kon het bruidspaar wel lachen om het incident met de quadcopter.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier