Gigantisch cruiseschip doet haven van Gent aan

Het is altijd een spectaculair gezicht om een cruiseschip een haven te zien binnenvaren, zeker in het geval van de Seabourn Quest, die met haar lengte van 198 meter en ruim 340 bemanningsleden bepaald niet tot de kleinsten behoort.

Het binnenvaren van de haven bij Gent werd vastgelegd door een professionele cameradrone van het Belgische bedrijf Droon. Het resultaat zie je hieronder.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!