Gigantisch cruiseschip doet haven van Gent aan

Het is altijd een spectaculair gezicht om een cruiseschip een haven te zien binnenvaren, zeker in het geval van de Seabourn Quest, die met haar lengte van 198 meter en ruim 340 bemanningsleden bepaald niet tot de kleinsten behoort.

Het binnenvaren van de haven bij Gent werd vastgelegd door een professionele cameradrone van het Belgische bedrijf Droon. Het resultaat zie je hieronder.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.