Snowdonia by drone

Denk je aan Wales, dan denk je aan glooiende groene heuvels, smalle weggetjes langs stenen muurtjes, en vooral veel schapen. Minder bekend is dat in Wales de hoogste berg van Groot-Brittannië ligt, de Snowdon. Het omliggende ruige berggebied heet Snowdonia, en via onderstaande video krijg je een goede indruk van dit gebied.

- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.