Video

Snowdonia by drone

Denk je aan Wales, dan denk je aan glooiende groene heuvels, smalle weggetjes langs stenen muurtjes, en vooral veel schapen. Minder bekend is dat in Wales de hoogste berg van Groot-Brittannië ligt, de Snowdon. Het omliggende ruige berggebied heet Snowdonia, en via onderstaande video krijg je een goede indruk van dit gebied.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier