BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Vermiste drone Culemborg terug bij eigenaar

De drone die onlangs plotseling uit de lucht viel terwijl een inwoner van Culemborg ermee aan het vliegen was is weer terecht. Volgens Omroep Gelderland zag een oplettende buurtbewoner het onbemande luchtvaartuigje voorbij vliegen en was vervolgens getuige van het neerstorten van het apparaat. Gelukkig kwam de drone niet binnen de bebouwde kom terecht, maar in de uiterwaarden van de rivier De Lek.

De eigenaar van de drone schakelde onder andere de lokale politie in om de quadcopter terug te vinden. In eerste instantie leverde de zoektocht niets op, totdat de getuige zich uiteindelijk meldde. De drone zelf is flink beschadigd geraakt, maar de GoPro camera die op de UAV was gemonteerd heeft de val wel overleefd. De beelden die de camera maakte van het incident zijn op onderstaande video terug te zien.

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.