Klippen van Moher

Reis je door West-Ierland, dan moet je zeker de Cliffs of Moher bezoeken. De klippen rijzen tot meer dan 200 meter op uit de Atlantische Oceaan. Onderstaande video, gefilmd met een DJI Phantom quadcopter, geeft alvast een goede indruk van de grandeur van deze locatie.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Eén gedachte over “Klippen van Moher

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools drone command vehicle
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.