Video

Klippen van Moher

Reis je door West-Ierland, dan moet je zeker de Cliffs of Moher bezoeken. De klippen rijzen tot meer dan 200 meter op uit de Atlantische Oceaan. Onderstaande video, gefilmd met een DJI Phantom quadcopter, geeft alvast een goede indruk van de grandeur van deze locatie.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Klippen van Moher

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier