Drone vliegt door tunnels Noord-Zuidlijn

Erdoorheen reizen met de metro kan nog lang niet, maar je kunt al wel de route van de Amsterdamse Noord-Zuidlijn bekijken vanuit het perspectief van een drone: een creatieve dronepiloot vloog door de tunnels in aanbouw en legde de vlucht door de tunnels op film vast. In onderstaande video is onder andere de ingang bij de Sixhaven, het stutwerk van de kathedraal en het toekomstige station aan het Rokin te zien.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!