Video

Drone vliegt door tunnels Noord-Zuidlijn

Erdoorheen reizen met de metro kan nog lang niet, maar je kunt al wel de route van de Amsterdamse Noord-Zuidlijn bekijken vanuit het perspectief van een drone: een creatieve dronepiloot vloog door de tunnels in aanbouw en legde de vlucht door de tunnels op film vast. In onderstaande video is onder andere de ingang bij de Sixhaven, het stutwerk van de kathedraal en het toekomstige station aan het Rokin te zien.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier