BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Afgeschermde bouwplaats Apple-campus gefilmd door drone

De bouw van de nieuwe Apple-campus in Cupertino wordt door een groot scherm aan het zicht van pottenkijkers onttrokken. Maar dat weerhield een dronebezitter niet om met zijn UAV, uitgerust met een GoPro camera, over de bouwplaats te vliegen en het ‘ruimteschip in wording’ vast te leggen.

Uiteindelijk zal het gebouw plaats bieden aan 12.000 mensen, en is daarmee groter dan het Pentagon. In het midden van het reusachtige gebouw komt een groot park met een oppervlakte van 60 hectare. Van het gebouw zelf is op onderstaande video nog niets te zien, maar de bouwplaats alleen al spreekt aardig tot de verbeelding!

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.