Video

Afgeschermde bouwplaats Apple-campus gefilmd door drone

De bouw van de nieuwe Apple-campus in Cupertino wordt door een groot scherm aan het zicht van pottenkijkers onttrokken. Maar dat weerhield een dronebezitter niet om met zijn UAV, uitgerust met een GoPro camera, over de bouwplaats te vliegen en het ‘ruimteschip in wording’ vast te leggen.

Uiteindelijk zal het gebouw plaats bieden aan 12.000 mensen, en is daarmee groter dan het Pentagon. In het midden van het reusachtige gebouw komt een groot park met een oppervlakte van 60 hectare. Van het gebouw zelf is op onderstaande video nog niets te zien, maar de bouwplaats alleen al spreekt aardig tot de verbeelding!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier