Achtergrond

Alleen vandaag: gratis ebook over DJI Phantom quadcopters

DJI Phantom ebook coverDe Phantom quadcopters van DJI zijn momenteel zo’n beetje de meest populaire cameradrones voor hobbyisten en amateurpiloten. Heb je onlangs een drone uit the Phantom-serie gekocht, of ben je je aan het oriënteren op dit type quadcopter? Dan is er goed nieuws: alleen vandaag nog is het ebook ‘Buying and Flying the DJI Phantom Quadcopters’ gratis te downloaden bij Amazon.

In het ebook beschrijft Craig Issod uitgebreid welke modellen er momenteel verkrijgbaar zijn in de Phantom-serie, voor wie de verschillende typen quadcopters bedoeld zijn, waar je op moet letten bij ingebruikname en geeft het ebook praktische tips met betrekking tot het vliegen, fotograferen en filmen met de drone. Ook bevat het ebook tips om je vliegskills verder aan te scherpen zodra je wat gevorderd bent.

Normaal gesproken kost dit ebook acht dollar, maar als je het vandaag in je winkelwagentje stopt kun je het ebook gratis downloaden en lezen op een Kindle e-reader of in de Kindle app voor smartphones, computers en tablets.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier