Incident

Boze ram kopt drone uit de lucht

Net als sommige mensen moeten bepaalde dieren niets van drones om hen heen hebben. Zo ook de ram uit dit filmpje. Nadat het arme beest enige tijd lastig gevallen is door een zoemende quadcopter die wel erg dichtbij komt besluit hij om het apparaat uit de lucht te koppen. Vervolgens valt de geïrriteerde ram ook nog eens de dronepiloot aan, zodra die probeert om het apparaat te redden. Volkomen terecht, wat ons betreft…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier