Ice Bucket Challenge uitgevoerd met drone

Je kon erop wachten, dat een deelnemer aan de ALS Ice Bucket Challenge gebruik zou maken van een UAV om een lading ijs en water over het hoofd te laten storten. En inderdaad, inmiddels zijn er al meerdere mensen die hun drone inschakelden om hierbij een handje te helpen of het gebeuren vanuit de lucht te filmen, zoals hier en hier is te zien.

Maar de leukste video is misschien die wel van Spark Aerial, waarin een robuuste octocopter met intrekbaar landingsgestel wordt ingezet om de deelnemer een koude douche te bezorgen. Bekijk de video hieronder:

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.