BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Amerikaan schiet drone buurman uit de lucht

Een 32-jarige man uit New Jersey is door de politie aangehouden nadat hij met een shotgun de drone van zijn buurman uit de lucht had geschoten. De dronepiloot was met zijn UAV foto’s aan het maken van zijn huis in aanbouw, toen de drone plotseling uit de lucht viel nadat er schoten weerklonken.

De gealarmeerde politie trof bij een huiszoeking bij de buurman de shotgun waarmee de schoten waren gelost aan. Waarom de man besloot om de drone uit de lucht te schieten is niet bekend. Volgens de piloot heeft de drone op geen enkel moment boven het terrein van de buurman gevlogen. De schutter werd na betaling van 250 dollar op borgtocht vrijgelaten.

Een foto van de verbouwing, net voordat de drone werd neergeschoten

Een foto van de verbouwing, net voordat de drone werd neergeschoten

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.