Den Haag biedt podium aan eerste Europese UAV-event

Volgend jaar wordt in Den Haag voor het eerst een vakbeurs over onbemande luchtvaartuigen georganiseerd: The Unmanned Systems Expo is gericht op de snelgroeiende markt van onbemande systemen zoals drones en zal de commerciële en civiele toepassingen tonen op het gebied van onder meer veiligheid, landbouw, industrie, wetenschap, entertainment en natuurbescherming.

TUSExpo zal naar verwachting ruim drieduizend internationale bezoekers trekken en bestaat uit een conferentie en een vakbeurs. Tijdens de conferentie belichten vooraanstaande sprekers namens bedrijfsleven, wetenschap en overheid de laatste technologische vindingen, de toepassingen daarvan en de nationale en internationale regelgeving.

Op de expositie kunnen bezoekers zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van onbemande systemen. Er zijn daartoe verschillende zones ingericht, waaronder een Innovation Zone, een University Zone, en een Demonstration Zone. Ook zullen er stands zijn van aanbieders van onbemande luchtvaartuigen.

Het evenement wordt gehouden van 4 tot en met 6 februari 2015 in het World Forum. Registreren kan via tusexpo.com. Tot en met 28 januari 2015 kun je je via deze link gratis aanmelden voor het expositiegedeelte. Dronewatch is officieel mediapartner van het evenement.

TUSExpo 2015

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier