Video

Drone filmt door mist omgeven Domtoren 

Op YouTube is een prachtig filmpje opgedoken van de Domtoren op een mistige dag, gefilmd door een DJI Phantom drone. Het filmpje is prachtig om te zien, maar de 32-jarige Utrechter loopt wel de kans om bekeurd te worden. Zonder vergunning met een drone vliegen boven de bebouwde kom is immers strafbaar. Zelf wil de dronepiloot van geen gevaar horen: ”Ik doe er heel voorzichtig mee”, verklaarde de man tegenover nu.nl. Dat de quadcopter kan crashen door een technisch mankement en daarbij iemand flink kan verwonden is blijkbaar nog niet bij hem opgekomen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier