BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Terugkijken: EenVandaag item over regelgeving rondom drones

Een hobbyist die de domtoren in mistig weer filmt met een drone: het heeft de discussie rond de regelgeving rondom drones flink doen opwaaien. Niet alleen is er bij consumenten veel onduidelijkheid over wat er nu wel en niet mag, ook professionals zijn gefrustreerd over de regelgeving met betrekking tot dronegebruik. Want waarom mag een journalist geen gebruiken van een onbemand luchtvaartuigje om videobeelden te maken, terwijl op dezelfde plek een zesjarig kind dat wel mag? EenVandaag besteedde er aandacht aan, je kunt het item hieronder terugkijken.

sitestat

DroneLand ROC-light

One Response

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.