Highlights van Rotterdam gefilmd door drone

Dat je met drones fantastisch mooie beelden kunt maken van steden bewijst Eric van Vuuren, die met zijn video ‘Welcome to my hometown’ een homage brengt aan de stad Rotterdam. Van Vuuren trok er vijftien dagen lang vroeg in de ochtend op uit met zijn Phantom 2 quadcopter en GoPro om de beelden vast te leggen. Net als bij het domtoren filmpje van twee weken geleden geldt echter dat Van Vuuren nooit boven stedelijk gebied had mogen vliegen en daardoor in principe beboet kan worden.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.