Video

Highlights van Rotterdam gefilmd door drone

Dat je met drones fantastisch mooie beelden kunt maken van steden bewijst Eric van Vuuren, die met zijn video ‘Welcome to my hometown’ een homage brengt aan de stad Rotterdam. Van Vuuren trok er vijftien dagen lang vroeg in de ochtend op uit met zijn Phantom 2 quadcopter en GoPro om de beelden vast te leggen. Net als bij het domtoren filmpje van twee weken geleden geldt echter dat Van Vuuren nooit boven stedelijk gebied had mogen vliegen en daardoor in principe beboet kan worden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier