Video

Spookgebied Tsjernobyl vanuit de lucht gefilmd

Enige dagen geleden verscheen er een fascinerend filmpje op YouTube, waarin filmmaker Danny Cooke de verlaten stad Pripyat vanuit de lucht heeft gefilmd. Dankzij de inzet van een drone en de cinematografische vaardigheden van Cooke beleef je de spookachtige omgeving van Tsjernobyl op een wel heel unieke wijze.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier