Spookgebied Tsjernobyl vanuit de lucht gefilmd

Enige dagen geleden verscheen er een fascinerend filmpje op YouTube, waarin filmmaker Danny Cooke de verlaten stad Pripyat vanuit de lucht heeft gefilmd. Dankzij de inzet van een drone en de cinematografische vaardigheden van Cooke beleef je de spookachtige omgeving van Tsjernobyl op een wel heel unieke wijze.

Bestel de Mavic Air direct bij DJI
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools lease & rentals